به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : چهارشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
slide

زوایایی در زمان امروز افتتاح شد/ استاد کیارنگ علایی: هنرجویان را به سمت مستند بردیم

کد خبر: 5163 - ۹ اسفند, ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ

سرویس عکس: مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس “زوایایی در زمان”  امروز جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲، ساعت ۱۷ در نگارخانه فردوسی فرهنگ سرای جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد.

در همین خصوص کیارنگ علایی به خبرنگار ما گفت :

نمایشگاه “زوایایی در زمان”  آثاری از فارغ التحصیلان دوره مقدماتی سروش در تابستان ۹۲ است. این نمایشگاه شامل ۴۰  اثر در موضوعات مختلف کلاس عکاسی پایه موسسه سروش مشهد است و این آثار توسط بنده، پیمان هوشمند زاده وعلی قلم سیاه داوری شده است.

این استاد عکاسی شهر مشهد ادامه داد:

این دو استاد را ما از تهران دعوت کرده ایم تا آثار مورد نظر انتخاب شوند.مضامین نمایشگاه مضامین مختلفی است و هنرجویان را به سمت مستند بردیم و برای این امر موضوع بازار را ارائه کردیم و البته بعضی از موضوعات هم  انتزاعی می باشند. مثلا تکنولوژی سبب تنهایی انسان ها می شود و من در قالب موضوع تنهایی، مضمون تکنولوژی را مطرح کردم وموضوعاتی همچون چرخ و سفره را ارائه کردم و این چند موضوع در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می شود.

عکاسان این نمایشگاه عبارتند از:

محمد آسیایی، سعید بختیارنیا، محمد شهروز، مصطفی فراهی، تینا فرید، مسعود میرشجاعیان و نرجس نادری نژاد.

همچنین آثار این نمایشگاه در قالب کتابی بوسیله انتشارات آهنگ قلم مشهد به چاپ رسیده و این کتاب در افتتاحیه نمایشگاه رونمایی و عرضه شد.

علاقه مندان می توانند همه روزه صبح‌ها از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و عصرها از ساعت ۱۷ تا ۱۹ از این نمایشگاه بازدید نمایند.

محمدجواد آبجوشک

مطالب بيشتر

بدون نظر

Current month ye@r day *