آنچه که شهردار مشهد در مقایسه دوره خود نسبت به ادوار گفت
روزنامه شهرآرا به عنوان رسانه کاغذی شهرداری مشهد در روز ۱۱ مهر ماه در صفحه ۳ همان طور که بریده ای از آن در ادامه آمده است، از قول صولت مرتضوی شهردار مشهد نوشت : امروز شهرداری مشهد مدعی برتری کارکرد در مقایسه با دیگر ادوار است و خوشبختانه ما در بسیاری از سرفصلهای کاری چندینبرابر ادوار گذشته کار کردهایم.
آنگونه که شهرآرا به عنوان رسانه شهرداری انعکاس داده است شهردار مشهد از عبارت “برتری کارکرد” استفاده کرده است و دوره خود را از این لحاظ برتر از ادوار مدیریت شهری می داند.
اما امروز مرتضوی پس از پایان جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که شما واقعا چنین چیزی گفته اید یا خیر، گفت: بنده گفتم اقدامات عمرانی که در این دوره توسط مدیریت شهری انجام شده است قابل ارائه می باشد و چند برابر دوره قبل است.
وی در ادامه نیز در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در این خصوص که آیا گفته اید که دوره شما از دوره های قبل برتر است یا خیر، بیان کرد:گفته ام که اقداماتی که این دوره انجام داده است در مقام مقایسه، چند برابر دوره های متفاوت است.
خبرنگاری پرسید پس شما نگفتید برتر؟ شهردار پاسخ داد: من کی گفتم برتر؟ شما که بودین در جلسه.
خبرنگار پاسخ داد: من نبودم و بعد شهردار بیان کرد: هرکس که بود… فایل صوتی موجود است.









والا از ما هم که گزارش میخوان میگن گزارشتون رو سه ساله بدین و اون مواردی رو که به دوره قبل رشد داشته تیتر کنین و حتما هم باید توش رشد رو نشون بدیم تا رزومه اقایون پر بشه مواردی هم که نیست یه جوری ربط بدیم
دیدگاه توسط کارمند شهرداری درتاريخ ۱۵ مهر, ۱۳۹۵ ۱۵ مهر, ۱۳۹۵ ۹:۲۴ ق.ظ