به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
daymekar

در نامه دو عضو شورا به مدیر کل امور شهری استانداری مطرح شد: درخواست ابطال مصوبات امروز جلسه شورای شهر مشهد

کد خبر: 24423 - ۱۵ تیر, ۱۳۹۵ ۷:۰۶ ب.ظ

یکی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد که جلسه غیرعلنی امروز شورای شهر را ترک کرده بود از درخواست ابطال مصوبات جلسه امروز در نامه ای به استانداری خبر داد.

در این زمینه محمد رضا دیمه کار یکی از اعضای شورا که جلسه را ترک کرده بود به مشهد تریبون گفت: اولین دلیل ترک جلسه عدم رعایت آیین نامه شورا در خصوص برگزاری جلسات غیر علنی است زیرا طبق تبصره ۲ ماده ۲۹ آیین نامه داخلی برای برگزاری جلسات غیرعلنی یک سری شرایطی طرح شده است اما متاسفانه در مدت اخیر شاهد برگزاری پی در پی جلسات غیرعلنی هستیم و تصمیمات به دور از شفافیت گرفته می شود.

وی افزود: ما همواره گفتیم مردم محرم ما هستند و نباید پشت دیوارهای تیره تصمیم بگیریم لذا مردم باید متوجه مذکرات اعضای شورای شهر در خصوص لوایح باشند.

دیمه کار بیان کرد: طبق تبصره ۴ ماده ۴۴ آیین نامه داخلی باید دستور کار جلسات ۷۲ ساعت قبل شروع جلسه به اعضا برسد اما متاسفانه اصلاحیه دوم دستور جلسه ساعت ۱۴ بعد از ظهر دیروز در کارتابل قرار گرفته که این هم از دلایل ترک جلسه است.

وی یکی از مشکلات اساسی شهر مشهد را موضوع الیت دانست و افزود: آقایان باید برای افکار عمومی توضیح دهند که چرا موضوع به این مهمی باید پشت درهای بسته بررسی شود.

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تصریح کرد: عملکرد الیت موجب نارضایتی مردم شده است ولی متاسفانه برخی همچون رئیس شورای شهر از خودرو و راننده شورا استفاده می کنند و درگیر این موضوع نیستند اما بنده که نه دستیار دارم و راننده، مانند مردم در کنار خیابان ها با مشکلات الیت درگیر هستم و شاهدم که ماموران این شرکت بد عمل می کنند.

 دیمه کار ضمن بیان این پرسش که شورای شهر مشهد بر اساس کدام ضابطه و قانون بودجه یک شرکت غیرقانونی را بررسی می کند، تصریح کرد: شرکت الیت اساسنامه قانونی ندارد.

وی خاطر نشان کرد: مسئله الیت وجهه امنیتی و سیاسی ندارد که آقایان تصمیم می گیرند جلسه غیر علنی باشد و ما از بابت چنین رفتارهایی نگرانیم.

عضو شورای شهر مشهد در پاسخ به این موضوع که رئیس شورای شهر اعلام کرده با اعضایی که جلسه را ترک کرده اند، برخورد می کند، گفت: ریاست شورا از یک تفکر خاص حمایت می کند ولی امیدواریم در ۱ سال آینده اجازه دهند نمایندگان مردم به طور شفاف حرف های خودشان را بزنند.

دیمه کار افزود: ما از برخورد قانونی رئیس شورا استقبال می کنیم تا ناگفته های شورای چهارم و نحوه انتخاب رئیس در سال سوم را برای مردم توضیح دهیم و دلیل عملکرد ایشان را شفاف نماییم.

عضو کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر مشهد اذعان داشت: بعد از ترک جلسه به همراه آقای ستاری نامه ای را برای ابطال مصوبات جلسه غیر قانونی امروز به مدیر کل امور شهری استانداری خراسان رضوی دادیم.

مطالب بيشتر

بدون نظر