اکران فیلم «حس خوب زندگی» در ضیافت «افطار مهربانی»
فیلم «حس خوب زندگی» به کارگردانی فرناز پورامینی در ضیافت «افطار مهربانی» مرکز توانبخشی همدم (فتحالبین) اکران شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز توانبخشی همدم (فتحالمبین)، همزمان با بیست و هفتمین روز از ماه مبارک رمضان، ضیافت افطار مهربانی در سالن همایشهای این مجموعه با حضور ۴۰۰ نفر از قلبهای همدمی برگزار شد که در حاشیه این مراسم فیلم «حس خوب زندگی» ساخته فرناز پورامینی و به تهیه کنندگی مشترک حسین علوی و علی پورصدقی با حضور عواملش اکران شد.
در این فیلم علی انصاریان، فریبا نادری، شراره رخام، علی کاظمی، علی پروین، آرش برهانی، نیما شاهرخ شاهی، خداداد عزیزی، مهدی هاشمی نسب و شماری دیگر از بازیگران و فوتبالیستهای مشهور کشورمان بازی میکردند.
«حس خوب زندگی» داستان پدر و مادری بود که از همسران خود جدا شده بودند و در جریان مسابقات ورزشی کشوری فرزندان خود حس خوب زندگی را دوباره تجربه میکردند.

در پایان اکران این فیلم علی کاظمی، یکی از بازیگران این فیلم در جمع حاضران در ضیافت افطار مهربانی مرکز توانبخشی همدم گفت: «من هر وقت به این مجموعه میآیم با دیدن دختران این مرکز همان حسی را پیدا میکنم که در حرم آقا امام رضا (ع) دارم. امروز هم خوشحالم که با اکران این فیلم به اینجا آمدم و میتوانم بگویم حالا من یک همدمی هستم.»
ضیافت افطار مهربانی و آیین اکران فیلم «حس خوب زندگی» به همت مرکز توانبخشی همدم (فتحالمبین) برگزار شد که عواید حاصل از فروش بلیت این مراسم به دختران کم توان و ناتوان ذهنی این مرکز اختصاص یافت.
بدون نظر






