دیمه کار:سازمان بازرسی به موضوع دریافتی های شهرداری مشهد ورود نماید/ مدیران شهرداری فیش حقوقی خود را منتشر کنند
محمد رضا دیمه کار عضو شورای اسلامی شهر مشهد در گفت و گوی اختصاصی به خبرنگار مشهد تریبون گفت: از ابتدای شورای چهارم پیگیر این مسئله بوده ام که آمار دقیقی از دریافتی های مدیران شهرداری شامال حقوق، کارانه، مزایا و … به دست آورم اما هنوز این اطلاعات در اختبار بنده به عنوان نماینده مردم قرار نگرفته است.
وی افزود: تقریبا سه هفته پیش نامه ای به ریاست شورای شهر دادم که میزان دریافتی مدیران حوزه معاونت اقتصادی شهرداری مشهد گزارش شود اما هنوز پس از سه هفته پاسخی ارائه نشده تا شبهات رفع گردد، در سال ۹۳ نماینده معاونت اقتصادی در کمیسیون اقتصادی گفت که بین ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان تا ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان برای هر مدیر برای صورت ماهانه پرداخت شده است که تعداد مدیرانی که این مبلغ را دریافت می کردند ۱۱ نفر بوده است.
وی ضمن بیان اینکه این اتفاقات غیر قانونی است، گفت: از دیوان محسابات و سازمان بازرسی کل کشور می خواهم به این موضوع ورود جدی کنند و از ورود آنها استقبال می کنم تا اگر حقوقی خلاف قانون است جلوی آن گرفته شود چون بودجه شهرداری از جیب مردمی است که با حقق ۱ تا ۲ میلیون تومان زندگی می کنند.
دیمه کار ضمن بیان این نکته که کارانه ۴ میلیونی برای یک جوان در یک معاونت شهرداری با روح نظام اسلامی سازگار نیست، گفت: یکی از مولفه های مطلوب مدیریت در دنیای امروز شفاف سازی است لذا از مدیران شهرداری میخواهم تصویر فیش حقوقی خود را در فضای مجازی منتشر نمایند تا مردم شاهد میزان دریافتی آنها و میزان بهره وری این مدیران باشند.
بدون نظر







