قلع بنای یک ساختمان در محدوده خیابان قائم مشهد + تصاویر
کد خبر: 23311 - ۲۲ فروردین, ۱۳۹۵ ۳:۵۹ ب.ظ
صبح امروز یک مورد قلع بنا از آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ در محدوده خیابان قائم توسط اداره مهندسی و نظارت بر ساخت و ساز ها که کمتر از یک ماه از پروسه قانونی آن می گذشت ، مورد قلع بنا قرار گرفت.
علیرضا عصمت پرست شهردار منطقه هفت ضمن ابراز امیدواری از اجرای آرا کمیسیون ماده ۱۰۰ در محدوده خیابان قائم اعلام کرد: امروزه نیاز به ایجاد و رعایت قوانین یک ضرورت مورد غفلت قرار گرفته است که باید به آن توجه ویژه شود ؛ وی توضیح داد : اجرای رای کمیسیون ماده ۱۰۰ در مکان فوق در راستای جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان محلات صورت پذیرفته است و با انجام این اقدام قانونی از رواج بی قانونی، آسیب به محیط های زیست شهری ، تصرفات غیر قانونی و بی مورد و از همه با اهمیت تر تاکید بر اصول فنی ، مهندسی و شهرسازی از پیام های این قلع بنا ها برای افراد سودجو بود .
شهردار منطقه هفت همچنین ضمن بیان این موضوع که در صورت رویت ساخت و سازهای غیر مجاز و غیرقانونی در هر نطقه از منطقه به جد پیگیر برخورد قانونی با آن خواهیم بود، بر لزوم رعایت قوانین ساخت و ساز برای داشتن منازل و اماکن دارای استحکام بنا تاکید کرد.
شایان ذکر است؛ شناسایی و ابلاغ اولیه به مالک متخطی در ۲۶ اسفندماه سال گذشته صورت پذیرفته است.
گفتنی است؛ اداره مهندسی و نظارت بر ساخت و ساز ها شهرداری منطقه هفت با هدف جلوگیری از فروش قولنامه ای و بهره برداری افراد سودجو به این اقدام مبادرت نموده است.
مطالب بيشتر
بدون نظر







