یک نماینده مجلس مطرح کرد: کلید ایجاد اشتغال در استان در گرو استفاده از پتانسیلهای بومی
سرویس اقتصادی: محمد رضا محسنی در خصوص مشکل اشتغال جوانان گفت: متاسفانه در طول یک سال گذشته نرخ بیکاری در استان خراسان رضوی رشد داشته است به طوریکه میانگین رشد این نرخ در استان ما از سایر استان ها بیشتر بوده است.
وی افزود: گزارش های واصله حاکی از آن است که بسیاری از واحدهای تولیدی و خدماتی به تعطیلی گراییده یا با ظرفیت ۵۰ درصد یا کمتر فعالیت می کنند که این وضعیت برای زیبنده استان خراسان رضوی نیست.
این نماینده مجلس ضمن بیان اینکه برای حل این مشکل باید به تقویت ظرفیت های داخلی بپردازیم، بیان کرد: به فرجام رسیدن برجام و لغو تحریم های ظالمانه نیز می تواند سال ۹۵ را سال بهتری برای تولید و اشتغال رقم بزند زیرا امروز علت زیر ظرفیت کار کردن بسیاری از واحدهای صنعتی نبود مواد اولیه و قطعاتی است که از خارج وارد می شده است.
محسنی در توضیح گفته فوق مبنی بر تقویت ظرفیت های داخلی، افزود: ما در طول سال دانشجویان فارغ التحصیل زیادی در استان به ویژه شهر مشهد داریم و باید بپذریم که کلید ایجاد اشتغال در استان در گرو استفاده از پتانسیلهای بومی است که در صورت پیگیری مستمر نمایندگان مجلس و کمک های دولت می توان به میزان قابل توجهی بر رشد شاخصهای بیکاری در خراسان رضوی غلبه کرد.
بدون نظر





