فرهاد کاظمی در پاسخ به مشهد تریبون: ۱۲ بازیکن ما در اندازه تیم سیاه جامگان نیستند
سرویس ورزشی: دیروز از ساعت ۱۴:۳۰ دو تیم سیاه جامگان مشهد و ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه ثامن الائمه (ع) به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت پس از ۹۰ تلاش نتیجه یک بر صفر به سود میهمان اصفهانی رقم خورد.
پس از این دیدار فرهاد کاظمی سرمربی تیم سیاه جامگان در کنفرانس خبری در پاسخ به سوال خبرنگار مشهد تریبون در خصوص ضعف در کار دفاعی تیم سیاه جامگان گفت: ضعف تیم در مقابل سانت های از کنار یک نقیصه است، حتی دقیقه ای که این گل را خوردیم کنار زمین به بچه ها گفتم مراقب باشند چون تیم حریف با توجه به مهاجمان سرزن توپ را بین مدافعان ارسال می کند اما اینها بستگی دارد به گیرایی بازیکن ها، بازیکنان ما در سطحی که بخواهیم از آنها توقع کنیم، نیستند.
وی افزود: بله؛ ما تاکتیک های ذوب آهن را دنبال کرده بودیم و من به بازیکنانم گفتم اما اینها به خاطر عدم مسئولیت پذیری برخی از بازیکنان است، یعنی بازیکن بزرگ نیست که بداند این تیم نباید ببازد، من خیلی هم روی این تیم کار کردم که شخصیت بگیرد و حمله کند.
سرمربی تیم سیاه جامگان مشهد ضمن بیان اینکه ما در دفاع ضعف داریم و این موضوع طبیعی است، اذعان داشت: ۱۲ بازیکن ما در اندازه تیم سیاه جامگان نیستند، شاید بروند جای دیگر بازی کنند و بازیکن های خو.بی باشند اما تیم ما تاکتیک خودش را دنبال می کند و مجبوریم به دنبال جذب بازیکنان جدید باشیم و البته در نیم فصل هم جذب بازیکن خیلی سخت ست .
وی در پایان خاطر نشان کرد: این ۱۲ بازیکن باید فکر خودشان باشند و ما هم با آنها صحبت می کنیم که خیلی دوستانه از هم جدا شویم.
بدون نظر








