به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : دوشنبه ۷ تیر ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
u090rl

انتقال دستگاه ‌حفار خط ۲ قطارشهری به میدان فردوسی

کد خبر: 20856 - ۱۷ آذر, ۱۳۹۴ ۵:۲۸ ب.ظ

گروه مدیریت شهری: عملیات انتقال دستگاه ‌حفار خط ۲ قطارشهری به میدان فردوسی در سرمای شدید شب گذشته مشهد به همت مدیران و کارشناسان شرکت قطارشهری آغاز شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، کیانوش کیامرز با بیان این مطلب افزود: تمامی قطعات دستگاه ‌TBM یا دستگاه حفار از محل تونل خط ۲ قطارشهری تا ۲۰ روز آینده منتقل و به میدان فردوسی فرستاده خواهد شد تا عملیات احداث خط ۳ قطارشهری رسما آغاز شود.
وی با اشاره به اینکه شب گذشته سنگین‌ترین قطعه دستگاه ‌TBM جابه‌جا گردید، اظهار کرد: با توجه به وزن سنگین این قطعه، بخشی از آن جداسازی و ملحقات آن کم شد تا اینکه شب گذشته این قطعه به وزن ۱۴۰ تن از روی کال‌ها، تونل انرژی و چند مورد دیگر از تاسیسات شهری عبور داده شود.
مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد ادامه داد: همچنین برای جابه‌جایی این قطعه مجبور به جابه‌جایی چند تیر چراغ برق شدیم و از ساعت ۱۲ بامداد تا ۴ صبح کار انتقال آن به طول انجامید.
کیامرز بیان کرد: قطعات دیگر دستگاه TBM وزن کمتری دارند و کار آنان با سهولت بیشتری ظرف ۲۰ روز آینده انجام می‌گیرد.
وی گفت: انتظار می‌رود با انتقال کامل قطعات این دستگاه تا دی‌ماه مراحل مونتاژ مجدد این دستگاه در میدان فردوسی و محل شروع حفاری خط ۳ قطار شهری صورت گیرد.

مطالب بيشتر

بدون نظر