به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : شنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
shaykh

مالک پیام وحدت در گفت و گو با مشهد تریبون: از این پس در مشهد بازی می کنیم/غذای بازیکنان ما فلافل بود

کد خبر: 20372 - ۲۶ آبان, ۱۳۹۴ ۹:۲۵ ق.ظ
سرویس ورزشی: علی شیخ الاسلامی مالک باشگاه پیام وحدت در گفتگو با مشهد تریبون اعلام کرد: دیگر در کاشمر بازی نمی کنیم! با مکاتبات و هماهنگی های انجام شده با فدراسیون فوتبال از این پس مسابقات خود را در ورزشگاه تختی مشهد برگزار می کنیم و از هواداران و دوستداران فوتبال در مشهد انتظار داریم ما را در ادامه  رقابت ها همراهی کنند.
وی خاطرنشان کرد با توجه به عدم پایبندی مسئولان کاشمری به تعهداتشان تصمیم به برکناری هیدت مدیره و قطع همکاری با آنها گرفتیم.
شیخ الاسلامی اذعان داشت: تاکنون  ۴ بازی خارج از خانه انجام دادیم که ایاب ذهاب بازیکنان در۳  بازی با اتوبوس بوده و شرایط اسکان هم بسیار نامناسب بوده است، حتی در شب قبل از بازی فولاد در اهواز شام بازیکنانمان فلافل بود!
وی در مورد اختلافات بوجود آمده بر سر مالکیت باشگاه با مجید خرمی گفت: مبالغی برای خرید سهام وی باید پرداخت می شد که به دلیل مشکلاتی این پرداخت ها با تاخیر همراه شد اما مشکلی بوجود نخواهد آمد و درحال انجام این امر هستیم.
شیخ الاسلامی در مورد سرپرست تیم هم گفت: هرچه سریعتر سرپرست جدید را معرفی می کنیم و تمرینات از ۴ شنبه در مشهد پی گیری می شود.
یونس مسعودی
مطالب بيشتر

بدون نظر

Current month ye@r day *