به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : جمعه ۸ مرداد ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
keshiri-640x338

کشیری خبر داد: ورود هیئت‌های فرانسوی و لبنانی به مشهد در ابتدای مهرماه

کد خبر: 19400 - ۳۱ شهریور, ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ ب.ظ

گروه مدیریت شهری: رییس اداره روابط خارجی شهرداری مشهد از ورود هیئت‌های فرانسوی و لبنانی به این شهر در ابتدای مهرماه سال جاری خبر داد.
حسین کشیری در حاشیه بازدید راهنمایان گردشگر میراث فرهنگی شهر نیشابور از پروژه‌های فرهنگی شهر مشهد عنوان کرد: شهر نیشابور میزبان خوبی برای پزشکان مسلمان جهان اسلام بوده است که جا دارد که ما از فعالیتهای شما قدردانی نماییم.
وی با اشاره به اینکه مشهد در سال ۲۰۱۷ پایتختی فرهنگی جهان اسلام را بر عهده دارد، بیان کرد: سازمان جهانی آیسسکو، هر سال یک شهر را به عنوان پایتختی فرهنگی جهان اسلام معرفی می‌کند که این عنوان در سال ۲۰۱۷ به مشهد رسیده است.
رییس اداره روابط خارجی شهرداری مشهد در ادامه افزود: تلاش شهرداری مشهد، رسیدن به عنوان پایتختی فرهنگی جهان اسلام در این سال و نیز رسیدن به استانداردهای لازم به لحاظ گردشگری، مسایل فرهنگی و مدیریت شهری است.
کشیری اظهار کرد: شهرهای دنیا برای خود برندهایی را تعریف می‌کنند که برند اصلی شهر مشهد و خراسان رضوی وجود بارگاه شریف امام رضا (ع) می‌باشد که وظیفه ما در حوزه بین‌الملل معرفی و شناسایی بیشتر شخصیت امام رضا (ع) به سراسر جهان است.
وی ادامه داد: شهر مشهد در سال پذیرای ۳۰ میلیون زائر ایرانی و خارجی است که نوعی برند محسوب می‌شود که قصد داریم با شهرهای دنیا که از اماکن مذهبی برخوردارند، NGO هایی یا مرکزی برای تبادل شهرهای زائرپذیر به وجود آوریم و تجارب خود را در مدیریت شهری به اشتراک بگذاریم.
رییس اداره روابط خارجی شهرداری مشهد اضافه کرد: اجلاس پزشکان جهان اسلام برای شهر مشهد تجربه خوبی بوده است که این تجربه می‌تواند به ما در سال ۲۰۱۷ کمک کند.
کشیری عنوان کرد: هم چنین شهر مشهد در اول مهرماه میزبان ۱۲ نفر از شهرداران لبنانی خواهد بود.
وی یادآور شد: هم چنین در ابتدای مهرماه، ۱۳۵ نفر از چهره‌ها و تجار اقتصادی فرانسه برای سرمایه‌گذاری به تهران می‌آیند و سپس در مشهد مباحث سرمایه‌گذاری را دنبال می‌کنند ضمن اینکه هیئت لبنانی به منظور کسب تجربه و آموزش به مشهد سفر خواهند کرد.
رییس اداره روابط خارجی شهرداری مشهد افزود: این هیئت یک روز در مشهد خواهند بود که ما با همکاری تمامی دستگاه‌ها، تمام تلاش خود را در میزبانی شایسته و مطلوب این دو هیئت بلندپایه خواهیم داشت.
کشیری بیان کرد: این هیئت فرانسوی تقاضا کرده است که سفر یک روزه‌ای به مشهد داشته باشد.

مطالب بيشتر

بدون نظر