لطفی: نارضایتی از رییس کنونی شورای شهر بالا است/ احتمال تغییر رییس شورای شهر بسیار زیاد می باشد
گروه مدیریت شهری: ۱۵ شهریور ماه ۹۴ انتخابات هیات رئیسه سال سوم شورای اسلامی شهر مشهد برگزار می شود که گمانه زنی های مختلفی برای انتخاب هیات رئیسه و شخص رییس شورا وجود دارد.
در این زمینه علی اصغر لطفی عضو شورای شهر مشهد به خبرنگار مشهد تریبون گفت: با فضای کنونی حاکم در شورای شهر مشهد احتمال تغییر رئیس شورای شهر بسیار زیاد است.
وی افزود: رییس شورا نقش محوری دارد و قطعا نظرات او در کمیسیون ها و هیات رئیسه تاثیر گزار است لذا انتخابات پیش رو اهمیت بالایی دارد.
این عضو شورای شهر مشهد ضمن بیان اینکه نارضایتی از رییس کنونی شورای شهر بالا است، افزود: بیشتر اعضای شورای شهر از عملکرد هیات رئیسه راضی نیستند و در حال حاضر هر دو گرایش موجود در شورا نسبت به ریاست انتقاد دارند.
رییس کمیسیون امر به معروف نهی از منکر و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: هیات رئیسه جدید باید شورا را از حالت انفعال و روزمرگی بیرون آورد تا نقش نظارتی خود را بهتر ایفا نماید.
وی اظهار داشت: این درست است که برخی از اختیارات در دست هیات رئیسه است اما اعضا انتظار دارند برای هزینه های سنگین و تصمیمات مهم حداقل به انها اطلاع رسانی صورت بگیرد.
لطفی ادامه داد: حفظ وحدت و یکپارچگی شورا و عدم تحمیل ذوق و سلیقه شخصی رییس شورا مدنظر اعضا می باشد و امیدواریم فردی به عنوان ریاست انتخاب شود که در این زمینه ها دقت نظر داشته باشد.
بدون نظر








