به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
LOTFII

انتقاد صریح لطفی از هزینه‌های چند میلیاردی برای ساختمان جدید شورای شهر مشهد

کد خبر: 18210 - ۲۷ تیر, ۱۳۹۴ ۲:۱۳ ب.ظ

گروه مدیریت شهری: حجت‌الاسلام علی‌اصغر لطفی عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، اظهار داشت: ساختمان جدید شورا که برخی از اعضاء هم با انتقال به آن موافقت کرده‌اند، مصداق بارز تضییع حقوق بیت‌المال است.

وی با اشاره به هزینه‌های چند میلیاردی که طی ۱۲ سال از زمان آغاز پروژه برای ساختمان جدید شورا انجام شده است، افزود: علاوه بر این، هزینه‌های افتتاح و نگهداری آن مبلغ کلانی است که می‌توان با صرف‌نظر کردن از آن نیز شورا را اداره کرد.

لطفی این ساختمان را با نوع وظیفه ذاتی شورا در تناقض خواند و تصریح کرد: چنین ساختمان پر از تجملات با شهر مشهد، شوری اسلامی آن و میدان شهدا اصلاً همخوانی ندارد و از ابتدای دوره چهارم بنده و چند تن از اعضای شورای اسلامی شهر ، تمام تلاش خود را جهت واگذاری این ساختمان به سازمان و یا ارگان دیگری که نیاز دارد ، به کار بستیم ولی اکنون شاهد آن هستیم که متاسفانه حب دنیا و میل به تجمل افرادغالب شد و انتقال به ساختمان جدید کلید خورد .

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی شورای ‌شهر مشهد افزود: با اینکه تصمیم قطعی مبنی بر انتقال اعضای شورا به این ساختمان اتخاذ شده ولی هنوز هم بهتر است که در این موضوع تجدید نظر و این بنا در اختیار ارگان دیگری که به آن نیاز دارد قرار بگیرد.

لطفی با اشاره به موضوع ارتفاعات جنوبی شهر مشهد، خاطرنشان کرد: عزم شهرداری و شورای شهر برای مبارزه با این موضوع کاملاً جزم شده است، به‌عنوان مثال ساخت‌وسازها در آبادگران و یا هتل ۷ ستاره معروف متوقف شده ‌و مجریان این پروژه‌ها برای ادامه مجدد پروژه خود به اقدام قضایی مبادرت ورزیده اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرداری باید برای رسیدگی به این معضل مدیریت مستقلی را تشکیل داده تا به صورت اختصاصی معضلات ارتفاعات جنوبی را مورد بررسی قرار دهد.

مطالب بيشتر

بدون نظر

Current month ye@r day *