نشست هم اندیشی پیرامون بررسی قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مشهد برگزار شد
سرویس فرهنگی: روز گذشته نشست هم اندیشی پیرامون بررسی قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر با حضور جمعی از فعالین فرهنگی مشهد در ساختمان غدیر واقع در انتهای خیابان فدائیان اسلام برگزار گردید.
در این جلسه حجت الاسلام لطفی رئیس کمیسیون امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر مشهد ضمن مرور قانون تصویب شده توسط مجلس شورای اسلامی به سوالات حاضرین در جلسه در خصوص این قانون پاسخ داد.
وی در این جلسه اذعان داشت: امیدواریم تشکل های مردمی برای فعالیت در زمینه امر به معروف و نهی از منکر درخواست های خود را به وزارت کشور بدهند تا پس از ابلاغ قانون جدید توسط رئیس جهمور بتوانند در این زمینه به صورت ضابط خاص و قانونی فعالیت کنند.
وی خطاب به فعالین فرهنگی در جلسه گفت: هیچ ایرادی ندارد که ما در مشهد حتی صد تشکل داشته باشیم که در این زمینه مشغول به فعالیت باشند و اینگونه می توان تقسیم وظایف کارها را با سرعت بیشتری پیش برد.
لطفی افزود: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده پشتوانه خیلی خوبی برای دستگاه قضا خواهد بود تا بتواند بهتر از گذشته از آمران به معروف حمایت نماید.
رئیس کمیسیون امر به معروف و نهی از منکر شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: دستور العمل اجرایی این قانون در حال نگارش است که مراحل پایانی خود را می گذراند و منتظر الاغ این قانون توسط رئیس جمهور هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در واکنش به سخنرانی صادق زیباکلام در جشن پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری که در تالار ابن سینا برگزار شده بود، بیان کرد: تاکنون سابقه نداشته فردی در مشهد به خود جرات بدهد که تمامی باورها و ارزش ها را یکجا در یک سخنرانی مورد حمله قرار دهد.
لطفی در پایان خاطر نشان کرد: مطالبه قشر ارزشی شهر مشهد این است که دولت و شخص استاندار موضع خود را نسبت به سخنرانی آقای زیباکلام و این همایش حزب کارگزاران اعلام نمایند.
بدون نظر







