به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : یکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
NABIZADEH

معاون هنری اداره کل ارشاد خراسان رضوی: ضروری است متون نمایش را به متون داخلی تبدیل کنیم

کد خبر: 17100 - ۷ اردیبهشت, ۱۳۹۴ ۱۲:۳۰ ب.ظ
سرویس تئاتر : ناصر نبی زاده معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در کارگروه منطقه ۶ که با محوریت هنرهای نمایشی و با حضور نمایندگان ۶ استان در مشهد برگزار شد،  اظهار داشت: به نظر می رسد منطقه ۶ بسیار خوب طراحی شده است چرا که این استان ها به دلیل همجواری و نیز تقسیم خراسان بزرگ ریشه های مشترکی دارد.
وی تاکید کرد: انتقال تجربیات از طریق جابه جایی گروه ها، مناسب و شایسته است که به نظر می رسد باید در این راستا قدم برداشت.
نبی زاده با اشاره به بحث آموزش گفت: ضروری است با نگاه دقیق تری در راستای تقویت متون نمایشی و آموزش گام برداریم که این تغییر نگاه به سود تمامی استان ها است.
وی در پایان تصریح کرد: باید ما متون خود را تقویت کنیم و از ادبیات غنی گذشتگان مانند شاهنامه، مثنوی مولوی و خیام بهره جوییم چرا که معتقدیم این متون قابلیت اجرای خیابانی و صحنه ای را دارد.
وی ادامه داد: ضروری است متون نمایش را به متون داخلی تبدیل کنیم و فضای تئاتر را خالی از این متون ندانیم و به طور نمونه در استان خراسان این فعالیت را انجام دهیم.
 گفتنی است در این جلسه مسوولین استانهای خراسان شمالی، استان خراسان جنوبی نیز به بیان دیدگاه های خود و مشکلات پیش رو پرداختند.
مطالب بيشتر

بدون نظر