به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : دوشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
Picture12

استقبال ۱۴ میلیونی مردم مشهد از دو روز اول جشنواره فیلم فجر

کد خبر: 15518 - ۱۷ بهمن, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ب.ظ

دوازدهمین جشنواره فیلم فجر مشهد: بر اساس آخرین اطلاعات پردیس سینمایی هویزه که در اختیار سایت خبری مشهد تریبون قرار گرفته است، جشنواره دوازدهم فیلم فجر مشهد در روز اول حدود ۱۴ میلیون تومان فروش کرده است.

بر اساس این اطلاعات در روز اول ۱۱۵۳ نفر جهت دیدن فیلم “خداحافظی طولانی “بلیت خریدادری کرده اند که در نهایت مبلغ ۶ میلیون و هشتصد هزار تومان به گیشه سینما تزریق شده است.

همچنین در روز دوم جشنواره ۱۲۰۰ نفر جهت دیدن فیلم “در دنیا تو ساعت چند است” بلیت خریداری کردند که در نهایت هفت میلیون و دویست هزار تومان به گیشه سینما وارد شده است.

از این رو تاکنون ۲۳۵۳ نفر در دو روز آغازین جشنواره از فیلم ها دیدن کردند که حدود ۱۴ میلیون تومان توسط این افراد بلیت خریداری شده است.

 

مطالب بيشتر
  1. کاش برای این تعداد مخاطب کمی هم احترام قائل بودیم…فقط کمی

    دیدگاه توسط علی درتاريخ ۱۷ بهمن, ۱۳۹۳ ۱۷ بهمن, ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ

  2. ظرفیت سالن ۱ سینما هویزه ۵۰۰ نفره سه سانسش میشه ۱۵۰۰ . برای اون سیصدتا صندلی پر دیگه کسی به سینما هویزه پول نمیده ؟

    دیدگاه توسط ناشناس درتاريخ ۱۸ بهمن, ۱۳۹۳ ۱۸ بهمن, ۱۳۹۳ ۱۰:۲۶ ق.ظ

Current month ye@r day *