به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : چهارشنبه ۱ مهر ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
IMAGE635103584879658234-640x334

محسن پهلوان:من ایرانم، فرار نکردم

کد خبر: 14953 - ۱۶ دی, ۱۳۹۳ ۱۰:۰۲ ب.ظ

سرویس اجتماعی: محسن پهلوان مقدم در خصوص حرف و حدیث های رسانه ای درباره پروژه پدیده شاندیز گفت: اخیرا بداخلاقی های رسانه ای پیرامون فعالیت شرکت پدیده ی شاندیز انجام شده که منجر به تخریب افکار عمومی شده است.

وی در ادامه گفت: پروژه پدیده شاندیز در زیربنایی بالغ بر ۵۰ هکتار زمین و با مجوزهای قانونی شروع به فعالیت کرده است ولی وزارت جهاد خصوصا آقای افشار مدعی است پدیده مجوز تغییر کاربری ندارد، لذا پیرو چندین بار شکایت جهاد از پدیده در دادگاه حکم به رد دعوی جهاد صادر شده که قطعی میباشد و جهاد محکوم شده است.

مدیرعامل شرکت پدیده ی شاندیز با بیان اینکه ریشه ی این بداخلاقی های رسانه ای و سیاه نمایی های کنونی در خصوص فعالیت این شرکت به دلیل محکوم شدن وزارت جهاد می باشد در ادامه افزود: در این ۵۰ هکتار زمین، ۱ میلیون و ۱۱۰ هزار متر زیربنا ساختیم و برخی از پروژه ها هم افتتاح شده است.

پهلوان در خصوص دروغ بودن ادعای مجوز نداشتن این پروژه در سال ۸۸، تأکید کرد: پروژه پدیده شاندیز در سال ۹۰ کلنگ خورد و دو تن از معاونان رئیس جمهور و استاندار خراسان و چندین نماینده مجلس در این مراسم حضور داشتند.

وی گفت: رستورانی که با عنوان پدیده در شاندیز بود در سال ۸۳ مجوز گرفت و از این پروژه پدیده مجزاست.

مدیر عامل شرکت پدیده در خصوص کارآفرینی این شرکت تأکید کرد: شرکت پدیده شرکت کوچکی نیست و هم اکنون بیش از ۵۰ پروژه در دست احداث دارد که بیش از ۳۰ هزار نفر در پروژه های مختلف این شرکت مشغول کار هستند؛ این درحالی است در حالی که بیشتر شرکت ها در کشور حال تعدیل نیرو هستند.

پهلوان در خصوص پلمب برخی از دفاتر این شرکت توضیح داد: در شهر مشهد به دلیل رکود بازار مسکن،بنگاه ها خرید و فروش سهام پدیده و دیگر شرکت ها را انجام می دادند که کار غیر قانونی بود. ما خواستار پلمپ دفاتر غیر مجاز خرید و فروش سهام پدیده بودیم.

وی درباره اعتراض و بداخلاقی های رسانه در خصوص پروژه های پدیده گفت: زمانی که فضا مسموم شود؛ بقیه نیز این راه را ادامه می دهند؛ مثلاً دیروز در سایت ها نوشته اند که من ۴ هزار میلیارد کلاهبرداری و فرار کرده و در سوئیس سرمایه گذاری کردم. من الان در دفترم هستم و با شما مصاحبه می کنم؛

مدیر عامل شرکت پدیده با طرح سوالی گفت: چگونه می شود شرکتی با این گستردگی فعالیت اقتصادی بتواند بدون مجوز اقدام به فروش سهام خود در بانک های کشور کند؟

محسن پهلوان مقدم در خاتمه گفت : ما فقط سربازان ولایت بوده ، هستیم و خواهیم بود و پدیده شاندیز زاییده و بوجود آمده همین نظام فکری است و ما با تلاش در راستای اقتصاد مقاومتی فرزند خلف خود را بزرگ خواهیم کرد .

منبع: فرجام

مطالب بيشتر
  1. سلام وعرض ادب فراوان خدمت شما اسطوره ی دوست داشتنی ایرانی،بزرگوار گرانقدر بنده یک خانم ۳۳ ساله متاهل هستم که فوق لیسانس مدیریت ورزشی دارم و در یکی از ادارات دولتی ایران مشغول به کار می باشم،و جدا از آن ۱۸ سال هم هست که نویسنده و کارگردان و بازیگز تاترم،که از سال ۱۳۸۷ تا کنون بیشتر فعالیت تاتری خود را در ضمینه تهیه نمایش های مذهبی(مانند تهیه نمایش در خصوص شهادت سالار شهیدان امام حسین علیه السلام،شهادت حضرت علی یلیه السلام و در خصوص ایام شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا سلام الله)اختصاص داده ام و نویسندگی و کارگردانی و بازی این نمایش ها نیز جز افتخارات بنده ی حقیر می باشد، این نمایش ها توسط موسسه هنری بنده(موسسه هنری آوای مهر دیمه) و با کمک بالغ بر ۸۰ تن از بهترین بازیگزان و مداحان و نوازندگان و … ایرانی در شهر های مختلف ایران به اجرا در آمده است،که آخرین اجرای ما محرم سال ۱۳۹۳ در تالار شهر جزیره زیبلی کیش بوده که با استقبال بی نظیر کیشوندان و توریستان عزیز مواجه شد به طوری که شب اول اجرا بالغ بر ۲۷۰۰ نفر تماشاچی در سالن حضور داشتند و مردم از نمایش بسیار زیاد خوششان آمد، و اما هدف از تهییه این گونه نمایشها آشنایی بیشترجوانان ایرانی با ائمه اطهار علیه السلام وتعصی از راه وروش زندگی این بزرگوران بوده که شکر خدا بسیار هم موثر بوده،اما متاسفانه همیشه برای اجرای این نمایشها با مشکلات زیادی روبرو هستییم و حال از شما بزرگوار تقاضا دارم تا لطف کرده و به گروه ما کمک کنید تا بتوانیم این نمایشها را در تمام شهرهای ایران به اجرا بگذاریم،اجرتون با بی دست دستگیر کربلا آقا اباالفضل عباس،
    با نهایت سپاس : (م.ب) ،

    دیدگاه توسط م.ب درتاريخ ۸ اردیبهشت, ۱۳۹۴ ۸ اردیبهشت, ۱۳۹۴ ۱۰:۵۴ ق.ظ

Current month ye@r day *