به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : جمعه ۲۲ مرداد ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
3

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در غرفه مشهد تریبون: استقبال خوبی از نمایشگاه کتاب مشهد صورت گرفته است

کد خبر: 14046 - ۷ آبان, ۱۳۹۳ ۴:۱۶ ب.ظ

گروه مدیریت شهری: رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب مشهد در غرفه مشهد تریبون حاضر شد و به سوالات خبرنگاران این رسانه پاسخ داد.

محسن انتظاری هروی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: با وجود سردی هوا استقبال خوبی از ناحیه مردم صورت گرفته است و در مجموع شاهد برگزاری نمایشگاه خوبی هستیم.
وی ادامه داد: باید اقداماتی انجام شود تا مردم از کتاب استقبال بیشتری داشته باشند و بیش از گذشته برای کتاب خوانی وقت بگذارند  که برنامه های جنبی نمایشگاه در سرای اهل قلم برای جذب قشرهای مختلف مردم کمک کننده است.
وی ضمن تاکید بر تشویق نوجوانان و جوانان برای کتابخوانی بیان کرد: در زندگی امروز با وجود رسانه های تصویری و تراکم کاری مردم وقت کمتری برای کتاب خوانی اختصاص می دهند که در این شرایط به نظر می رسد تشویق نوجوان و جوانان برای کتاب خوانی به شیوه های مختلف ضرورت دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ضمن بیان اینکه برگزاری اولین نمایشگاه رسانه های دیجیتال مشهد کار نو و جدیدی بود، تصریح کرد:در این نمایشگاه باید از بازدیدکنندگان و غرفه داران نظرسنجی علمی صورت بگیرد تا نقاط قوت و ضعف مشخص شود و شورای اسلامی شهر و شهرداری از پیشنهادات خوبی که در قالب این نظرسنجی ها به دست آید استقبال خواهند کرد .

انتظاری هروی ضمن بیان این نکته که مشهد متعلق به امام رضا (ع) می باشد، افزود: مشهد شهری است که هر ساله از ۱۲۰ کشور دنیا زائر دارد و این زائرین باید از فضاهای فرهنگی مناسبی در شهر مشهد استفاده کنند که به نظر می رسد ایجاد یک نمایشگاه کتاب بین المللی دائمی و متنوع با چند زبان مختلف، یک حرکت مفید باشد که در این زمینه شهرداری مشهد و شورای اسلامی شهر همیاری لازم را خواهند داشت.

 

مطالب بيشتر

بدون نظر