آیا مترو مشهد در روز اول مهرماه برای دانشجویان و دانش آموزان رایگان است؟
گروه مدیریت شهری: مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی گفت: در آستانه فرارسیدن ماه مهر، مترو تهران تمام توان خود را برای ارائه خدمات به کار بسته است و با توجه به برنامهریزی صورت گرفته در این روز استفاده از مترو برای دانش آموزان و دانشجویان رایگان است.
بدیهی است که با فرا رسیدن اول مهرماه باید خدمات حمل نقل عمومی شهرها به ویژه کلان شهرها با قدرت بیشتری به مردم ارائه شود و امیدواریم شهر مشهد مانند تهران در این زمینه برنانه ریزی های لازم را صورت داده باشد.
پیش بینی لازم برای تعمیر، بازبینی و نظافت دستگاه های حمل و نقل عمومی و برنامه ریزی لازم برای به کار گیری حداکثر توان در تمامی بخشها باید در دستور کار شهرداری مشهد برای اول مهرماه باشد.
همان طور که در بالا خواندید شهرداری تهران روز اول مهرماه هیچگونه هزینه ای از دانش آموزان و دانشجویان برای استفاده از مترو نمی گیرد که این امر نشان از توجه ویژه مدیریت شهری تهران به قشر محصل دارد و به نوعی این پیام را مخابره می کند که مدیریت شهری تمام توان خود را برای ارائه خدمت به این قشر خواهد داشت.
حال باید دید شهرداری در شهر مشهد برای اول مهرماه چه برنامه ای دارد و آیا به علاوه آماده سازی همه جانبه خطوط، این روز را برای قشر دانش آموز و دانشجو رایگان خواهد کرد یا خیر.
پیش از این صولت مرتضوی شهردار مشهد در نیمه شعبان به درخواست امام جمعه شهر استفاده از مترو را در این روز رایگان اعلام کرده بود.








فرض کنید یه روز هم رایگان بود چه تاثیری داره?
دیدگاه توسط بهنوش درتاريخ ۲۴ شهریور, ۱۳۹۳ ۲۴ شهریور, ۱۳۹۳ ۱:۴۶ ب.ظ
مضحک ترین کار ممکن که چی بشه ؟
دیدگاه توسط سپیده درتاريخ ۲۴ شهریور, ۱۳۹۳ ۲۴ شهریور, ۱۳۹۳ ۲:۰۴ ب.ظ