به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
aviz

فضاسازی شهری مشهد در ایام دهه کرامت با ۱۰۰ هزار متر ریسه رنگی

کد خبر: 12480 - ۲ شهریور, ۱۳۹۳ ۷:۲۸ ب.ظ

گروه مدیریت شهری: به مناسبت ولادت باسعادت علی بن موسی الرضا امام هشتم  شیعیان مرجع قلوب ارادتمندان اهل بیت و خواهر گرامیشان کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و آغاز دهه مبارک و میمون کرامت، فضاسازی شهری این دهه توسط مدیریت امور هنری شهرداری مشهد از ۶ شهریورماه آغاز می شود و این مدیریت با لوستر، شمسه الوان، آذین بندی تیرهای چراغ برق، چراغانی زمین، بوته جقه های نورانی، آذین بندی ریسه و پارچه، آذین بندی ریسه ای، پارچه و الوان و ریسه های رنگی شهر را تزئین می کند.
در این راستا مدیریت امور هنری برای فضاسازی شهری دهه کرامت ۵۲۵۵ عدد پرده الوان و ۴۳۰۰۰ متر ریسه رنگی را در اختیار مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد قرار می دهد و این مدیریت به صورت مستقل ۵۷۰۰۰ ریسه رنگی را برای تزئین شهر به کار می برد.
گفتنی است سه ترکیب رنگ فیروزه ای برای القای حالت معنوی و عرفانی، رنگ زرد برای جنبه مذهبی و رضوی و رنگ سرمه ای برای القا مفهوم سنتی برای  پارچه های به کار گرفته شده ایام دهه کرامت انتخاب شده اند که این امر برگرفته از ارتباط سه هویت معنوی، مذهبی و تاریخی شهر مشهد دارد.

مطالب بيشتر

بدون نظر