به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : سه شنبه ۶ مهر ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
basiri poor

بصیری پور مطرح کرد/وقت اعضای شورای شهر مشهد باید صرف برنامه‌های کلان شهری شود

کد خبر: 12091 - ۲۱ مرداد, ۱۳۹۳ ۱۱:۳۰ ب.ظ

گروه مدیریت شهری: غلامرضا بصیری‌پور امروز ۲۱ مرداد ماه در سی و دومین جلسه علنی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد  که در تالار شورا برگزار شد، ‌اظهار کرد: آیا اولویت در جلسات علنی شورای شهر این است که ۱۸۰ دقیقه آن هم در یک جلسه در خصوص وام ازدواج و گرفتن زن دوم کارکنان شهرداری وقت صرف شود یا توسعه و تفکر ۵۰ سال آینده این شهر رقم بخورد.

وی ساماندهی معضل ترافیک، کمبود پارکینگ،‌آلودگی هوا، فضای سبز و … را از مشکلات مشهد دانست که باید اعضای این شورای شهر برای حل آن‌ها تدبیری بیاندیشند و خاطرنشان کرد: معتقدم وقت اعضای شورای شهر باید صرف برنامه‌های کلان شهری شود.

بصیری‌پور با اشاره به حضور سالانه ۲۵ میلیون زائر در مشهد و اینکه این رقم تا سال ۱۴۰۴ به ۴۰ میلیون نفر افزایش می‌یابد، تصریح کرد: اکنون مدیران استانی و شهری با چه اولویت‌هایی روبه‌رو هستند؛ موضوع گردشگری خود مقوله طولانی است چه طرح‌ها و برنامه‌هایی برای پاسخگویی به این نگرش و آمار و ارقام در اذهان مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر وجود دارد.

عضو شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه مشهد دومین کلانشهر کشور، دومین شهر مذهبی جهان و پایتخت معنوی ایران است عنوان کرد: مشهد در چشم‌انداز ۲۰ ساله باید شهری زنده، پایدار، سرسبز و به دور از آلودگی‌های زیست‌محیطی، روانی و صوتی و با رویکرد فرهنگ رضوی و شهر زیارتی تعریف شود؛ سوالی که مطرح می‌شود این است که نگاه مدیران استانی، کشوری و شهری چگونه می‌تواند به خوبی این تالیف را در این شهر، ساری و جاری کند؟

وی اضافه کرد: از آنجایی که بسیاری از مردم در نقاط مختلف نجات خود را در زندگی شهری و شهرنشینی می‌دانند، افزایش جمعیت، آلودگی هوا، افزایش حمل و نقل‌، افزایش میزان تولید زباله و … در شهرها از مسائلی است که باید مدنظر مدیران قرار گیرد.

هر کس می‌خواهد رجل سیاسی شود، بحث حاشیه‌نشینی را مطرح می‌کند

بصیری‌پور به معضل حاشیه‌نشینی در شهر مشهد اشاره کرد و گفت: هر کس که می‌خواهد خودی نشان دهد و رجل سیاسی شود، هر مدیری، هر نماینده‌ای که می‌خواهد اسمش در روزنامه‌ها تیتر شود و درشت‌تر نوشته شود مساله حاشیه‌نشینی را مطرح می‌کند.

این عضو شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه رقم حاشیه‌نشینی در مشهد ۴۰۰ هزار نفر بوده و اکنون حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است، افزود: از این آمار چه کسانی، چقدر مقام گرفتند، چقدر نان خوردند و رای آوردند؛ به مجلس و به شورا رفتند؛ رقابت در اعداد جمعیت حاشیه‌نشینی شهر مقدس مشهد است.

وی یکی از معضلات حاشیه‌نشینی را بحث ساختار شهرسازی و به ویژه مسکن دانست و اظهار کرد: مشکل حاشیه‌نشینی در شهر مشهد صرفا با تشکیل کمیسیون ویژه در این زمینه حل نمی‌شود.

بصیری‌پور در خصوص تخلفات شهرسازی صورت گرفته در حاشیه شهر خاطرنشان کرد: دفاتر فنی کذایی تقویت شده‌اند و در نتیجه پیمانکاران متخلف بسیاری فعالیت می‌کنند که به هیچ ضوابطی پایبند و راضی نیستند و تنها به دنبال حداکثر تخلف برای سودجویی هستند و متاسفانه به هر طریق ممکن اقدام به تخلف می‌کنند؛ تاکی و کجا شهر باید چنین حرکت کند در روز و هفته چند پرونده تخلف باید به کمیسیون ماده ۱۰۰ برود.

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه تمام اعضای شورای شهر سوار یک کشتی هستیم و همه با رویکرد فعال و مثبت مشغول به کار هستیم، اظهار کرد: بدانیم تلاش چهار ساله سریعا تمام می‌شود و پس از چهار سال باید به مردم در ازای انتخاب اعضاء کارنامه‌ای را ارائه داد.

وی با طرح این سوال که شورای چهارم در پایان  چه کارنامه‌ای می‌خواهد به مردم ارائه کند؟ افزود: آیا پاسخ این است که ما کمیسیون حاشیه شهر تشکیل دادیم؛ هر روز حرف‌هایی زدیم و برخی اعضاء برای جا انداختن حرف خود، به دیگران و گذشتگان ناسزا گفتیم و توهین کردیم؛ آیا به شهرداری دستور دادیم خیابان‌ها را آسفالت کنند و زباله‌های مردم را جمع کند و درختان را آب بدهند؟ در این صورت پاسخ مردم این خواهد بود تمام شهرداران و شهرداری‌های قبلی نیز چنین اقدامی انجام دادند و وظیفه خود را انجام دادند.

بدانید آیندگان قضاوت خواهند کرد همانگونه که ما نسبت به گذشتگان قضاوت می‌کنیم

بصیری‌پور ادامه داد: بدانید آیندگان قضاوت خواهند کرد همانگونه که ما نسبت به گذشتگان قضاوت می‌کنیم.

این عضو شورای شهر مشهد جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه را محکوم کرد و افزود: سکوت مرگبار جوامع و سازمان‌های بین‌المللی به اصلاح طرفدار حقوق بشر و سران بی‌غیرت و مزدور برخی از کشورهای عربی وغربی نشان از بی‌عدالتی محض حاکم در جهان از سوی استکبار پلید جهانی است.

در جلسه علنی امروز شورای شهرلایحه شهرداری مشهد در زمینه اصلاح عوارض پذیره تجاری و تعیین تعرفه افزایش ارتفاع مازاد بررسی و به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

متن نطق از سرویس اجتماعی ایسنا خراسان رضوی

مطالب بيشتر

بدون نظر