به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : سه شنبه ۶ مرداد ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
Picture3

تورهای مشهد گردی در تابستان امسال ادامه خواهد داشت

کد خبر: 10259 - ۷ تیر, ۱۳۹۳ ۳:۲۹ ب.ظ

گروه مدیریت شهری : مدیر امور فرهنگی و گردشگری شهرداری مشهد گفت: در ۳ماهه نخست امسال، ۱۱هزار و ۳۷۳نفر از تورهای مشهدگردی شهرداری استفاده کردند.

احسان ثانوی در خصوص تورهای مشهدگردی در ۳ماه اخیر گفت: تورهای مشهدگردی برنامه ای ۵ ساعته است که زائران و شهروندان می‌توانند با مراجعه به ایستگاه‌های گردشگری و راهنمای زائر از خدمات این تورها استفاده کنند.

مدیر امور فرهنگی و گردشگری شهرداری مشهد افزود: این تورها شامل گردش در مشهد و حومه این شهر می‌شود که هم اکنون در حال برگزاری است و در مرداد و شهریور‌ماه نیز اجرا خواهد شد.

وی از حرم مطهر رضوی، کوهسنگی، آرامگاه فردوسی و مجموعه‌های آبی به عنوان مکان‌های پربازدید داخل شهری در بهار امسال نام برد و اظهار کرد: ییلاقات طرقبه، شاندیز و اخلمد به عنوان اماکن تفریحی حومه مشهد و مجموعه های زیارتی خواجه اباصلت و امازادگان یاسر و ناصر(ع) نیز از دیگر اماکن پر بازدید است.

ثانوی با اشاره به آغاز فصل تابستان و سفرهای تابستانی زائران به مشهد، گفت: برای ارائه هر چه بهتر خدمات گردشگری به زائران و شهروندان برنامه‌هایی در نظر گرفته‌ایم.

بدون نظر

Current month ye@r day *