انتظاری هروی:برخی از نکات نامه لطفی مانند ضعف روابط عمومی شهرداری را قبول دارم/نباید ضعف های خود را بپوشانیم
گروه مدیریت شهری: نائب رئیس شورای شهر مشهد در گفت و گویی اختصاصی با مشهد تریبون در خصوص نامه اخیر حجت الاسلام لطفی عضو شورای شهر مشهد و برخی از نکات آن نامه به اظهار نظر پرداخت.
انتظاری هروی در این زمینه دو سوال را طرح کرد : چه کسی بیان می کند که مردم از شورای چهارم راضی نیستند ؟ آیا آمار و نظر سنجی دقیقی وجود دارد ؟
وی در ادامه به خبرنگار ما گفت : یکی نکات قوت شورای چهارم شهر مشهد در کل کشور انسجام، یکپارچگی و قدرت کار کارشناسی است و برخی از افراد که این نقاط قوت برای آنها قابل پذیرش نیست به دنبال سیاه نمایی هستند و مدام موضوع نارضایتی افکار عمومی را مطرح می کنند.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و امور اداری شورای شهر مشهد ادامه داد: برخی افراد مصداق نارضایتی را افزایش قیمت بلیت اتوبوس می دانند که در این موضوع شهرداری با توجه به عدم پرداخت سهم دولت مجبور به افزایش نرخ بود و همه مردم اطمینان داشته باشند که جهت گیری و نوک فلش حرکات شورای شهر و شهرداری در جهت خدمت به مردم و رضای خداست، لذا ما در فعالیت ها یک جهت گیری ویژه به سمت مناطق محروم داریم.
این عضو شورای شهر مشهد ضمن بیان اینکه ما به دنبال پرداخت هزینه اندک بلیت اتوبوس و حتی رایگان برای دهک های پایین جامعه هستیم، افزود : باید زمان بگذرد تا و نهایت مردم نسبت به عملکرد شورا و شهردار رضایت خواهند داشت، البته خود ما نسبت به نارضایتی مردم حساسیم و رفع نقاط ضعف گذشته را دنبال می کنیم.
نائب رئیس شورای شهر مشهد اذعان داشت: ما نباید ضعف های خود را بپوشانیم و این نقاط ضعف باید با انتقاد سازنده مطرح بشود، لذا بنده ضمن اینکه بسیاری از نکات نامه آقای لطفی را قبول ندارم و به ایشان نیز انتقاد خود را اعلام کرده ام اما برخی از انتقادات این نامه مانند ضعف روابط عمومی شهرداری را قبول دارم و معتقدم که انعکاس فعالیت های شهرداری مناسب نیست.
انتظاری هروی تصریح کرد: چندی پیش از روزنامه شهرآرا نیز بازدید داشتم و تاکید کردم که باید اعضای این روزنامه با کمیسیون ها جلساتی را بگذارند و کارهای اساسی را که در حال انجام است را پوشش دهند اما در نهایت به عقیده من آسیب شناسی امری مناسب است ولی نباید عیوب را خیلی بزرگ کرد.
این عضو شورای شهر مشهد افزود : انتشار نامه آقای لطفی به شکل سرگشاده کار مناسبی نبود و این نامه یک درد و دل داخل شورایی بود که البته در این زمینه آقای لطفی قصدی نداشتند و ظاهرا دفتر و دستیار ایشان ناهماهنگ عمل کردند که برخورد لازم از سمت ایشان صورت گرفته است.
وی در پایان ضمن تاکید بر این نکته که حرکت شورای چهارم سازنده، رو به جلو و در جهت تقویت نظام است، خاطر نشان کرد:از رسانه ها از جمله رسانه شما می خواهم وظیفه فنی و تخصصی خود را با جدیت انجام دهید و از هیچ چیزی هراس نداشته باشید و بدانید که اگر اینگونه حرکت کنید خدا هم شما را یاری می کند و ما هم به عنوان اعضای شورای شهر مشهد می دانیم که اگر کار بدی انجام دهیم خدا در همین دنیا تازیانه خود را به ما می زند.
بدون نظر







