به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۳
شاهنامه سروده ای بود وصف ناشدنی و هر روز می توان زیبایی هایی را در آن دید – پیشاپیش روز فردوسی مبارک باد
slide

پرتره های سجاد ماندگار بر دیوارهای نگارخانه آرتین مشهد + تصاویر

کد خبر: 5687 - ۱۶ اسفند, ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ب.ظ

گالری مشهد تریبون : از پنج شنیه ۱۵ اسفند ماه پرتره های سجاد ماندگار در نگارخانه آرتین به معرض نمایش گذاشته شده است.

سجاد ماندگار متولد ۱۳۶۷ و دانش آموخته رشته کامپیوتر است. او اولین نمایشگاه انفرادی خود را در مشهد برگزار می کند و پیش از این سفارش کار از مجلات اروپایی داشته و آثارش در مجلات معتبری به چاپ رسیده است.

وی در خصوص این نمایشگاه به ما گفت :

من ۵ سوژه را برای این نمایشگاه انتخاب کردم. در این نمایشگاه ۱۰ عکس وجود دارد که از هر سوژه ۲ عکس بر روی دیوارها قرار گرفته است. از هر سوژه یک عکس تک رنگ و یک عکس رنگی به نمایش گذاشتم.

وی افزود :

ژانر کارها پرتره است و اینکه دور از نورپردازی پرتره های  کلاسیک می باشد. سوژه ها را بر اساس شخصیتی که داشتند و آنچه که در ذهن من نسبت به ان شخصیت ها وجود داشته است انتخاب کردم.

تصاویری از این نمایشگاه :

1

2
4

3

5

مطالب بيشتر
  1. Mese hamishe aaaliiii jorj & sajjad (y)

    دیدگاه توسط ناشناس درتاريخ ۳ اردیبهشت, ۱۳۹۳ ۳ اردیبهشت, ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ب.ظ

Current month ye@r day *