به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
slide

اختصاصی مشهد تریبون/ گزارشی از تنها جلسه فیلنامه نویسی مشهد

کد خبر: 1728 - ۱۸ آذر, ۱۳۹۲ ۹:۵۲ ب.ظ

گروه فرهنگی – سرویس سینما : تنها نشست فیلنامه نویسی مشهد هر هفته در روز دوشنبه با جعی از هنرمندان سینما و تئاتر به ویژه فیلمنامه نویسان تشکیل می شود و در هر جلسه فیلمنامه ای خوانده شده و به بحث وگفتگو گذاشته می شود.

در همین زمینه احسان سامری زاده به خبرنگار ما گفت:

این جلسات مربوط به گروه فیلمنامه نویسی سیمیا می باشد که  از آغاز آن حدودا ۴ سال می گذرد  و هنوز هم جلسات پا برجاست و ما در این جلسات سعی در بهبود فیلمنامه ها داریم.اگر هم فیلنامه ای به مراحل ساخت رسید برای ما نتیجه ایده آل حاصل شده است. در غیر این صورت هم  قدم های جدید برای فیلمنامه های بعدی را بر می داریم.

وی به چند مورد از فیلمنامه های خروجی از این جلسات اشاره کرد و افزود:

سوم شخص مفرد به کارگردانی امیراطهر سهیلی،  پسرک چشم آبی به کارگردانی مسعود سهیلی و بسیاری از فیلم های دیگر به مرحله ساخت رسیدند. همچنین فیلمنامه شهید ستاری که تا مراحل ساخت پیش رفت اما متاسفانه به دلایلی ساخته نشد.
وی در مورد اعضای جلسه  بیان کرد:

بعضی از اعضا بصورت تخصصی فیلمنامه نویس و  تعدادی هم بازیگر سینما و تئاتر هستند که همه به طور تخصصی و با سطوح مختلف در اینجا حضور دارند.

وی در ادامه بیان کرد:

فضای سینما در مشهد طوری حاکم است که بیشتر فیلمنامه ها به نتیجه ای نمی رسد ولی فکر نکنم چنین جلسه ای در مشهد باشد که توانسته در این مدت پابر جا بماند.اما ما تلاش خود را می کنیم و راه خود را ادامه می دهیم.

 شایان ذکر است در این جلسات افرادی چون امیر اطهرسهیلی، مسعود سهیلی، رضا احمدی، احسان سامری زاده، داوودگلمکانی، بیژن حکمی، مهدی رضایی، علی کشاورز، مجتبی حسن پور، مجیدمیرزا وزیری ، نسیم سهیلی، یوسف آکست، جلال صاحبی، کمیل سهیلی،علی رحیمی، علیرضا اکبری، ملیحه کوروش زاده، محبوبه سلطانی و زهرا حق پیما شرکت می کنند.

عکس و مصاحبه از محمد جواد آبجوشک

مطالب بيشتر

بدون نظر

Current month ye@r day *