به وب سایت خبری مشهد تریبون خوش آمدید
امروز : سه شنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵
اینجا تریبون شهر مشهد است/ برای تبلیغات و اسپانسرینگ همین حالا تماس بگیرید.
shakhes

۱۷ آبان صورت گرفت؛ بازدید جمعی از هنرمندان، هنر دوستان و نیکوکاران جوان مشهدی از آسایشگاه معلولین شهید بهشتی

کد خبر: 703 - ۱۷ آبان, ۱۳۹۲ ۹:۲۸ ب.ظ

گروه اجتماعی : همه چیز از یک اطلاع رسانی ساده شروع شد. اینگونه شد که جمعی از هنرمندان، هنر دوستان و نیکوکاران شهرمان امروز ۱۷ آبان ماه در آسایشگاه شهید بهشتی جمع شدند تا با دیدن معلولین و کودکان بی سرپرست، اول به خود کمک کرده باشند و دوم در حد خود کمکی به این عزیزان داشته باشند. جمعیتی فراتر از انتظار وارد آسایشگاه شدند. بیش از ۷۰ نفر که اکثر آنها هم از قشر جوان شهرمان بودند. جوانانی که اکثرا در رشته و تخصص خود موفق و نخبه بودند، آنها آمدند تا نگاه های زیبا خود را به برادران و خواهران کوچکتر و بزرگتر خود هدیه کنند. جوانانی که نشان می دهند هنوز انسانیت در این شهر زنده است و برخلاف بسیاری از آدم ها که معلولین را فراموش کرده اند، آنها نه تنها عزیزانشان را فراموش نکرده اند، بلکه دغدغه کمک به آنها را نیز دارند.

اتفاقا پت هم آمده بود. البته بدون مت. یکی از بچه های آسایشگاه سراغ مت را میگرفت و یکی دیگر طاقت جدایی از او را نداشت.

نکته جالب اینجا بود که همه بچه ها دوست داشتند کمک کنند. برای پخش آبمیوه و خوراکی رقابتی صورت گرفته بود. همه دوست داشتن بیشتر از بقیه  به هم نوع خود کمک کنند.

0بازدید کنندگان به نمایشگاه آثار بچه ها هم رفتند. آثاری بسیار زیبا که بسیاری از ما که سالم سالم هستیم، نمی توانیم چنین آثاری خلق کنیم. از تابلوی های زیبا تا جانماز که همه از تولیدات خود بچه ها بود.

3

باورش سخت بود اما عده ای از بچه های آسایشگاه در محوطه آسایشگاه سجاده پهن کرده بودند و خدا را عبادت می کردند. تقریبا ۲ ساعتی آنجا بودیم و آنها از سرسجاده بلند نشدند. حتی نگذاشتند از آنها عکس بگیریم و اهل ریا نبودند. این شاید مهم ترین تلنگری برای امثال ما بود که گاها خدایی را که به ما نعمت سلامتی داده را فراموش می کنیم .

2

نکتهٔ جالب کارتون پت و مت این بود که این پت و مت  دیدگاهی خوش بینانه را  نسبت به زندگی را ارائه می‌دهند. پت ما هم امروز همینگونه بود و سعی کرد دید بچه های اسایشگاه را خوش بینانه کند.

4

تک تک لحظه هایش درس بود. از معلولین خیلی چیزها یادگرفتیم. اشک ها توصیف ناشدنی بود و نگاه ها و بغض هایی که امروز گذشت. روحیه همه عوض شده بود و همه با حالی دگرگون پس از یک عکس یادگاری دست جمعی، آسایشگاه را ترک کردند.

7

در پایان باید یک تشکر داشته باشیم از تمامی اون بچه هایی که خواستن گمنام بمونند و این مراسم دوست داشتنی را برگزار کردند.

85مطالب مرتبط:

جمعیت امام علی مشهد برگزار کرد؛ همایش هم اندیشی پیرامون معضلات مناطق محروم شهر

مطالب بيشتر
  1. خیلی ممنون و سپاس از روایت تصویری و اطلاع رسانی خوب شما

    دیدگاه توسط آراز درتاريخ ۱۷ آبان, ۱۳۹۲ ۱۷ آبان, ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ

  2. خیلی خیلی خو ب بود . مرسی

    دیدگاه توسط آتوسا درتاريخ ۱۸ آبان, ۱۳۹۲ ۱۸ آبان, ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ

  3. مرسی از شما دوست عزیز که همراه هستین

    دیدگاه توسط مجتبی درتاريخ ۳۰ آبان, ۱۳۹۲ ۳۰ آبان, ۱۳۹۲ ۹:۵۴ ب.ظ

Current month ye@r day *