گروه مدیریت شهری: محسن انتظاری هروی رئیس شورای شهر مشهد در حاشیه نود و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص لایحه بهای خدمات شهروندی در جمع خبرنگاران گفت: اشکالی که در این کار داشتیم این بود که میبایست قبل از تصویب لایحه چون تاثیرش بر اکثر مردم است، باید فرهنگسازی لازم صورت میگرفت و مردم در جریان ریز موضوعی که میخواهد اجرایی شود قرار میگرفتند.
گفتنی است در نودمین جلسه علنی شورای شهر در دوره چهارم محسن انتظاری اعلام کرده بود که برای این لایحه کار کارشناسی صورت گرفته است و از آن دفاع کرد اما هم اکنون برخی از افراد با توجه به تغییرات صورت گرفته در لایحه با توجه به حساسیت افکار عمومی اعلام می کنند که این همه تغییرات نشانه غیر کارشناسی بودن کار بوده است.
به هر حال فرهنگ سازی و آماده سازی افکار عمومی برای ارائه چنین لوایحی بسیار ضروری و از وظایف روابط عمومی هر سازمان و نهادی می باشد و یک طرح کارشناسانه قطعا با در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی آن و با ظرافت ارائه گردد.
لازم به ذکر است دو هفته پیش بود که طرح این لایحه در صحن علنی جنجال زیادی به پا کرد و طرح مسکوت بودن آن مطرح گردید که در نهایت با اختلاف یک رای تصویب نشد و قرار شد کلیات این لایحه در جلسه بعدی شورای شهر مورد بررسی قرار گیرد.